Navn |
Beskrivelse |
Vertskap |
Vertskap i festsalen (kun vakt 5 – 10) |
Sikkerhet |
Sikkerhet og inngangsdør (kun vakt 5 – 10) |
Gjestegarderobe |
Betjene gjestegarderobe (kun vakt 5 – 10) |
Kokk |
Deltagelse i kokke team som vil ha overordnet ansvar for all mat fra start til slutt. Fordrer utdannelse eller erfaring, evne til overblikk, timing og samarbeid med andre. |
Varmtkjøkken |
Bistå kokkene med å tilbered all varmmat i tilstrekkelig mengde |
Kaldkjøkken |
Forberede og tilberede et flott og innbydende koldtbord buffet. |
Servering/rydding i festsalen |
Servering/rydding (kun vakt 5 – 10) |
Oppvask |
Oppvask (primært vakt 5 – 10) |
Gjestetoaletter og spesialtoaletter |
Vakthold og medvirkning til at også denne praktiske del av arrangementet blir bra. Det er på dette område fin med helse- og rusfaglig erfaring, men intet krav. (Kun vakt 5 – 10) |
Hvile/sovesaler |
Vakthold og organisering hvile/sovesaler (Kun vakt 5 – 10) |
Julegaver |
Pakke julegaver (primært vakt 3 og 4) |
Sykepleie/helse/lege |
Sykepleie/helse/lege (primært vakt 5 – 10) |
Lydtekniker |
Lydtekniker med erfaring fra profesjonelt lydsystem (kun vakt 5 – 10) |
Betjene buffet |
Bistå ved bufe serveringen, assistere gjestene og sørge for at bordet fullt og innbydende (kun vakt 5 – 10) |
Hva som helst |
Bruk meg der det er mest behov |
Hva som helst på forberedelsesvakt |
Hjelpe til med forberedelser |
Hva som helst på ryddevakt |
Hjelpe til med rydding |