Oppgaver

OPPGAVER

Navn Beskrivelse
Vertskap Vertskap i festsalen (kun vakt 5 – 10)
Sikkerhet Sikkerhet og inngangsdør (kun vakt 5 – 10)
Gjestegarderobe Betjene gjestegarderobe (kun vakt 5 – 10)
Kokk Deltagelse i kokke team som vil ha overordnet ansvar for all mat fra start til slutt. Fordrer utdannelse eller erfaring, evne til overblikk, timing og samarbeid med andre.
Varmtkjøkken Bistå kokkene med å tilbered all varmmat i tilstrekkelig mengde
Kaldkjøkken Forberede og tilberede et flott og innbydende koldtbord buffet.
Servering/rydding i festsalen Servering/rydding (kun vakt 5 – 10)
Oppvask Oppvask (primært vakt 5 – 10)
Gjestetoaletter og spesialtoaletter Vakthold og medvirkning til at også denne praktiske del av arrangementet blir bra. Det er på dette område fin med helse- og rusfaglig erfaring, men intet krav.  (Kun vakt 5 – 10)
Hvile/sovesaler Vakthold og organisering hvile/sovesaler (Kun vakt 5 – 10)
Julegaver Pakke julegaver (primært vakt 3 og 4)
Sykepleie/helse/lege Sykepleie/helse/lege (primært vakt 5 – 10)
Lydtekniker Lydtekniker med erfaring fra profesjonelt lydsystem (kun vakt 5 – 10)
Betjene buffet Bistå ved bufe serveringen, assistere gjestene og sørge for at bordet fullt og innbydende (kun vakt 5 – 10)
Hva som helst Bruk meg der det er mest behov
Hva som helst på forberedelsesvakt Hjelpe til med forberedelser
Hva som helst på ryddevakt Hjelpe til med rydding