Påmelding

PÅMELDING SOM VERTSKAP JULEN 2019 STARTER 24. OKTOBER. PÅMELDING FØR DENNE DATO ER IKKE MULIG.  

OBS:  Les siden «VAKTLISTER»   FØR du melder deg på og velger vakter og oppgaver!!! 

OBS: Påmelding er bindende! Vi behøver deg! Og du  komme i tide!  Innsjekk starter 45 minutter før hver vakt. Beregn god tid på innsjekk, garderobe med mer. Alle vakter starter presis med orientering der oppgaver fordeles!  Skulle noe alvorlig komme på som gjør at allikevel du ikke kan stille på påmeldt vakt, må du gi oss skriftlig beskjed på mail så tidlig som mulig.

Julaften/vakt 5 er den mest populære vakten, men alle de andre vakter er også viktige. Vi oppfordrer derfor til å påmelding til disse.  Nattevaktene er spennende men lange, og vi er helt avhengig at de som tar disse klarer en natt uten søvn. Ryddevaktene er nødvendige de også så ikke noen få av oss blir stående med oppvask og rydding.

Hvis du er under 18 år og kommer uten foresatte, må vi ha en tillatelse fra en av disse. Den kan enkelt gjøresmed en kort mail til post@alternativjul.no .

Familer med barn er hjertelig velkomne til å delta som vertskap.  Gjester som inviteres til arrangementet påregnes å være over 18.  

For at Alternativ Jul også i år skal bli vellykket, er vi avhengig av at du er påpasselig og møter opp punktlig til din vakt. Sjekk kollektivtider for julen i god tid ! La oss være flinkere i år. I fjor var det bare 10 % frafall på enkelte vakter. (natt og rydding)

OBS: Kun 1 person pr. påmelding!  Men henvis gjerne i merknadsfeltet til at du kommer sammen med en annen person som også har meldt seg på.

MERK: Felter med RØD STJERNE er påkrevet å fylle ut.       

– Kontroller at din mailadresse blir korrekt skrevet!!!.

– Du må BARE krysse av for de vakter du helt sikkert kan og vil delta på. Vi kan IKKE velge vakter for deg.   Du må IKKE krysse av på flere vakter enn du ønsker.   IKKE velg 3 vakter i strekk, da det ikke er mulig uten søvn!!  

– Det kan hende at oppgaver du krysser av for kan bli endret, da det ikke er det samme behov på alle vakter.  Vi regner derfor med at du er fleksibel, og kan bistå der du behøves mest. Dette gjelder spesielt forberedelses- og ryddevakter, der oppgavene fordeles løpende etter behov.

– Barn MÅ også sende egen påmelding. Gjør oppmerksom på i merknadsfeltet hvem de kommer sammen med.