Påmelding

 

ALTERNATIV JUL 2020 ER AVLYST 

PÅMELDING SOM VERTSKAP TIL JULEN 2021, ÅPNER 24. OKTOBER 2021

OBS:  Påmelding til Alternativ Jul 2020 er ikke mulig, da arrangementet er avlyst grunnet corona situasjonen.  (Se forsiden) 

OBS: Påmelding er bindende! Vi behøver deg! Og du  komme i tide!  Innsjekk starter 45 minutter før hver vakt. Beregn god tid på innsjekk, garderobe med mer. Alle vakter starter presis med orientering der oppgaver fordeles!  Skulle noe alvorlig komme på som gjør at allikevel du ikke kan stille på påmeldt vakt, må du gi oss skriftlig beskjed på mail så tidlig som mulig.

Hvis du er under 18 år og kommer uten foresatte, må vi ha en tillatelse fra en av disse. Den kan enkelt gjøres med en kort mail til post@alternativjul.no .

Familier med barn er hjertelig velkomne til å delta som vertskap.  Gjester som inviteres til arrangementet påregnes å være over 18.  

For at Alternativ Jul også i år skal bli vellykket, er vi avhengig av at du er påpasselig og møter opp punktlig til din vakt. Sjekk kollektivtider for julen i god tid! La oss være flinkere i år. I fjor var det bare 10 % frafall på enkelte vakter. (natt og rydding)

OBS: Kun 1 person pr. påmelding!  Men henvis gjerne i merknadsfeltet til at du kommer sammen med en annen person som også har meldt seg på.

MERK: Felter med RØD STJERNE er påkrevet å fylle ut.       

– Kontroller at din mailadresse er korrekt

– Du må BARE krysse av for de vakter du helt sikkert kan og vil delta på

-Vi kan IKKE velge vakter for deg, så du må IKKE krysse av på flere vakter enn du ønsker.

-IKKE velg vakter som går over 24 timer i strekk da påmeldingen vil bli automatisk avslått

– Det kan hende at oppgaver du krysser av for kan bli endret, da det ikke er det samme behov på alle vakter.  Vi regner derfor med at du er fleksibel, og kan bistå der du behøves mest. Dette gjelder spesielt forberedelses- og ryddevakter, der oppgavene fordeles løpende etter behov.

– Barn MÅ også sende egen påmelding. Gjør oppmerksom på i merknadsfeltet hvem de kommer sammen med.