VAKTER
VAKT |
TID |
BESKRIVELSE |
X1 | Kombinasjon med vakt 1E til 10. | Til denne «vakten» ønsker vi «ledere», som kan ta ansvar for en konkret oppgave på en av vaktene fra vakt 1E – 10, og leder en mindre gruppe av vertskap gjennom vakten. Forutsetning for påmelding til dette, er derfor også påmelding på minst 1 av vaktene fra 1E – 10, og gjerne at du har deltatt som vertskap en jul tidligere. Ønsker du å aspirere til å være med i vårt lederteam i kommende år, er dette et bra sted å starte, |
X2 | 10. – 19. Des | I perioden 10 – 19 desember vil vi ha en del forberedende arbeider på vårt lager. Kan bli litt sjauing og løfting. Dette vil kunne bli noen timer av gangen, og kan være aktuelt og på tilkalling både dag og kveld. Meld deg på dersom du har noe ledig tid og kapasitet i ukene før jul. |
1.A | 20. Des 10:00 – 15:00 | Første forberedelses vakt i Sentralen. Sjauing, organisering, planlegging og systematisering. |
1.B | 20. Des 17:00 – 21:00 | Andre forberedelses vakt Utpakking, systematisering, organisering, start pynting, matforberedelser mm. |
1.C | 21. Des 10:00 – 15:00 | Tredje forberedelses vakt. Vi fortsetter arbeidet påbegynt på de tidligere vakter. Konkret planlegging av mat, planlegging og organisering. |
1.D | 21. Des 17:00 – 21:00 | Fjerde forberedelses vakt Innkjøring av varer fra lager. Utpakking, organisering og pynting. |
1.E | 22. Des 10:00 – 15:00 | Femte forberedelses vakt. Pynting av lokaler, forberedelse av nisseverksted, planlegging av julegaver. Systematisering og skilting, etablering av garderobe, skilting mm. |
1.F | 22. Des 17:00 – 21:00 | Sjette forberedelses vakt. Bygging av pepperkakelandsby, mat forberedelser, prepping og gjennomgang rutiner og systemer. |
2 | 23. Des 09:00 – 15:00 | Pynting, lage pepperkakeby, hente varer, blomster mm hos en rekke leverandører. Prepping av mat og fastsetting av samlet og endelig meny for både koldtbord og varmmat. |
3 | 23. Des 16:30 – 22:00 | Sluttføre pynting. Organisering av bord og stoler. Matforberedelser, sjekk av rutiner, start pakking av julegaver mm |
4 | 24. Des 09:00 – 15:00 | Matforberedelser, gavepakking, rutinesjekk og de siste forberedelser frem til nytt vaktlag kommer kl. 14:00. Overlevering av informasjon og oppgaver til de som kommer til vakt 5. Delta på vaktmøte 14:00 – 14:30. Deretter de siste forberedelser frem til dørene åpnes kl. 15:00. |
5 | 24. Des 14:00 – 23:00 | Den første vakt med gjester til stede. Dørene åpnes for våre gjester kl.15.00. – Julekvelden er her. Servering av julemat fra buffet. Være et godt vertskap for gjestene. Spise sammen med dem og få dem til å oppleve seg velkomne og verdsatt. Rydde border, delta i oppvask, julenissetog med gaveutdeling og gang rundt juletreet. Alle hjerter gleder seg! |
6 | 24. Des 22:00 – 25. Des 09:15 | Kveld/Nattevakt. Vi holder åpent gjennom natten med julemat, julesanger og fortsatt feiring. Vakt på «hvileplasser» for de gjester som har behov for en liten hvil i feiringen. Ingen skal behøve å være ute i kulda julenatten. |
7 | 25. Des 8:30 – 16:00 | 1. Juledag med varm og kald julefrokost, sang og musikk og julehygge. |
8 | 25. Des 15:15 – 23:59 | Mye god julemat, sang og musikk, juletregang og «julaften» nr. 2 med nissetog, julegaver og mye mer. Rydding, oppvask og som vertskap sørge for at kvelden blir god og minneverdig for alle gjester. Deler av arrangementet avsluttes kl 24:00, men vi vil ha åpent gjennom også den andre julenatt for en begrenset gjestegruppe. |
9 | 25. Des 23:15 – 26. Des 09:15 | Nattevakt. En ny julenatt med mat, musikk og gode samtaler for en begrenset gjestegruppe. Hvileplass for disse også denne julenatten. |
10 | 26. Des 8:30 – 15:00 | De siste gjester takkes av for i år. Til forskjell fra tidligere år, avslutter vi formelt og i all hovedsak om kvelden den 25., og på denne vakter starter vi derfor rydding, vasking og ned pakking av utstyr. |
11 | 26. Des 16:00 – 21:00 | Rydding og vasking, pakking og organisering. Vi samles til litt mat og en prat midtveis. |
12 | 27. Des 09:00 – 15:00 | Pakking, rydding, vasking. Kjøring til lager. Vi samles til mat og oppsummering. |
13 | 27. Des 15:00 – 21:00 | Rydding, vasking, resterende pakking og utkjøring til lager. |